Helpt u mee? Doneer! 2020-07-05T06:28:39+00:00

HELP MAARTEN NAAR HUIS!

We gaan niet uit van Maarten zijn beperkingen maar van zijn mogelijkheden!

Vast staat dat de verbouwing, de minimale noodzakelijke aanpassingen aan het appartement en de tuin, vele malen duurder zijn dan waarvoor Maarten en familie budget voor heeft.

Waarvoor vragen wij uw hulp?

1              Maarten heeft geld nodig voor de aanpassingen aan zijn keuken en badkamer.

2             Maarten zijn tuin moet rolstoel-toegankelijk worden gemaakt.

3             Ook zijn er “slimme oplossingen” in zijn huis nodig die ervoor zorgen dat hij vanuit zijn rolstoel en/of bed kan zien wie er voor zijn zijn voordeur staan.

4             Hetzelfde geldt voor iets wat ons vanzelfsprekend is, maar wat Maarten niet kan, even de gordijnen dicht doen of de verlichting bedienen!

Dit zijn slechts enkele praktische oplossingen die ervoor moeten zorgen dat zijn zelfredzaamheid vergroot wordt en dat hij zijn wens, om terug te keren naar zijn appartement, ook daadwerkelijk kan realiseren en dat het niet bij dromen blijft.

5             Wanneer Maarten thuis woont heeft hij een hulphond nodig die hem helpt om bijvoorbeeld op te rapen wat er op de vloer ligt. Hem helpt met alledaagse handelingen. Maar vooral hem gezelschap houdt. Een maatje dat er altijd voor hem is!

6             Om niet in een isolement te raken is het voor Maarten ook belangrijk dat hij met familie en vrienden op pad kan. Maarten kan zijn handen niet goed gebruiken om zelf een auto te kunnen besturen. Er zal dus aangepast vervoer nodig zijn, zodat familie en vrienden Maarten kunnen vervoeren. Voor deze behoefte, een aangepaste auto, zal een aparte inzamelingsactie worden opgestart wanneer éénmaal bovengenoemde aanpassingen in huis en tuin gerealiseerd zijn.

 

U kunt helpen om zijn dromen, dromen die voor jou en mij zo normaal en vanzelfsprekend zijn, te realiseren.

Praktische hulp bieden?

HOE DONEREN?

Hartelijk dank, in welke vorm ook, voor uw bijdrage voor Maarten om hem te helpen zijn wens te vervullen.