Sponsors 2020-12-07T08:44:15+00:00

Help Maarten naar Huis!


We kunnen het niet alleen. Helpt u ons mee? Alle hulp of bijdragen zijn van harte welkom!

Er gingen al diverse bedrijven u voor.

Lees hier hoe jullie Maarten kunnen helpen


Onderwaater Bouwkundig Ingenieursbureau B.V. uit Alphen aan den Rijn stond aan de wieg van de plannen rondom Maarten zijn terugkomst!

Zij hebben kosteloos het bouwkundige tekenwerk verzorgd van de zorgunit. Het begint namelijk met een goed plan én goed tekenwerk….en met engelengeduld om de vergunningsaanvraag bij de gemeente in te dienen en te begeleiden.

Maarten is jullie onwijs dankbaar dat jullie spontaan en op eigen initiatief aangaven mee te willen werken aan zijn terugkeer!


Alle medewerkers van Visser Tuinen uit Leimuiden doen elk op hun manier hun best om Maarten zijn situatie onder de aandacht te brengen.

En natuurlijk werkt iedereen er aan mee om de tuin van Maarten rolstoelvriendelijk te maken. Hoe fijn is dat! Bedankt Wiljan en collega’s van Visser Tuinen.


Esther de Graaf, de vrouw achter Escape Tuinarchitectuur ontwerpt voor Maarten geheel belangeloos zijn rolstoelvriendelijke tuin waarbij de rolstoelvriendelijkheid natuurlijk op nummer 1 staat maar ook Maarten zijn slogan “groen kan altijd groener” niet vergeten wordt! Bedankt Esther, hartstikke lief van je.


De mannen van Havi betimmeringen b.v. belde ons spontaan op! Natuurlijk zouden ze een mede Ter Aarder helpen! Ze hebben de bouwkundige voorbereiding gedaan voor het plaatsen van de nieuwe aangepaste keuken. Deuringang is verplaatst, nieuw plafond en koven en hebben de stukadoor aangestuurd. Niets was hun teveel! Dank jullie wel!

Enorm blij zijn we met jullie vriendelijkheid en tomeloze inzet voor Maarten!


De Balk B.V. heeft kosteloos de oprijplaat beschikbaar gesteld bij de woning van Maarten zijn ouderlijke huis. Nu kan Maarten in ieder geval hier veilig naar binnen! Bedankt mannen van De Balk B.V.


Eigenaar Ab van Waterrijk vijvermaterialen en beregeningssystemen zorgt voor een veilingstuk, doneert en brengt flyers aan de man in zijn winkel. Hoe fijn is dat? Bedankt Ab!

En nu dat de vijver van Maarten ook terugkomt in de tuin van Maarten is Ab van Waterrijk óók nog ééns sponsor van verschillende materialen om de vijver te kunnen bouwen! Hoe fijn is dat!


Kroes en Partners heeft aan de wieg gestaan van de oprichting van Stichting Help Maarten naar Huis! Zij hebben ons bijgestaan met advies en belangeloos zorggedragen voor de statuten van de oprichting van de stichting. Héél hartelijk dank daarvoor!


Akerdome Elektrotechnisch onderhouds- en installatiebedrijf heeft alle materialen gedoneerd voor de elektrotechnische aanpassingen die gedaan moesten worden voor het elektra m.b.t. de woning, zorgunit, tuin én tuinhuis. Denk hierbij aan de uitbreiding van de meterkast met diverse groepen en alle materialen voor het treffen van de voorbereidingen voor de aansluiting van de elektra op de zorgunit. De tuin werd ook niet vergeten alsmede al het elektra van het tuinhuis! Een groots gebaar!

Wij zijn hier zo blij mee, hartelijk dank! Natuurlijk ook namens Maarten.


Kinder Vakantie Spelen Ter Aar zou 2 mei jl. aanwezig zijn op de Braderie Aardam Ter Aar.

Helaas deed corona ook hier een streep door deze activiteiten zetten.

We willen de vrijwilligers van KVS bedanken voor hun vrijwilligerswerk voor én bij Maarten.


Loodgietersbedrijf Hoogendijk heeft voor Maarten de aansluitingen geregeld voor de waterdoorvoer naar de zorgunit. Ook hebben ze de nieuwe boiler geleverd en de montage verzorgd.

Wij zijn hier zo blij mee, hartelijk dank! Natuurlijk ook namens Maarten.


Firma Lek Tuinmaterialen heeft vanaf dag 1 hulp geboden. Er is op de eigen FB-pagina aandacht aan het verhaal van Maarten besteedt en er heeft maandenlang een donatiebox op de counter bij Lek Tuinmaterialen mogen staan. Nu we aanbeland zijn bij de realisatie van Maartens tuin is Lek Tuinmaterialen de hofleverancier voor Maartens tuin vwb bestratingsmateriaal. Ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid en donaties!


De mensen van In-Lite brengen licht in de donkere tunnel.

Fijn voor het zorgteam rondom Maarten. Onbekend terrein wordt subtiel verlicht met de producten van In-Lite.

De buitenverlichting wordt gesponsord in de tuin van Maarten. Een lichtpuntje in donkere tijden.

Bedankt In-Lite. Jullie hebben ons echt hiermee geholpen!


Bouwmaat heeft diverse bouwmaterialen geleverd voor de interne verbouwing. Ze lichten hun vrijgevigheid zelf als volgt toe:

Met plezier hebben wij een warm hart aan de stichting toegedragen.

We wensen Maarten heel veel succes in zijn toekomst!


De mannen van Bouwcenter Filippo doen niet moeilijk. Leverde eerder al materialen voor de verbouwing en nu bij de tuin staan ze weer paraat voor het leveren van spullen voor het maken van de vijver. Jullie zijn geweldig!


Maarten zag graag zijn vijver weer terugkomen in zijn nieuwe tuin.

Makz, leverancier van Kalkzandsteen leverde hiervoor de blokken.

Fijn dat u ook uw bijdrage wilde leveren voor Maarten zijn nieuwe tuin!


Via via werden we gewezen op de vriendelijkheid van Janine en Arjan de Knikker in Aphen aan den Rijn. Een belangrijke sponsor voor de inrichting van de zorgunit vian Maarten. De Knikker Keukens, Badkamers & Tegels heeft een was en droogcombinatie beschikbaar gesteld die ook nog eens op WiF werkt. Hoe handig is dat! Dank jullie wel. Maarten is er erg blij mee!


De laatste loodjes wegen het zwaarst en dan is fijn wanneer we vanuit particuliere hoek een enorme fijne donatie mogen ontvangen.  Jan Rijsdijk bouwde in de Rotterdamse haven een miljoenenbedrijf op. Door de jaren heen heeft Jan veel kunst verzameld, alle kunst wordt nu verkocht en geveild, en wordt gedoneerd aan goede doelen. Deze zomer verkocht hij zijn landgoed in België aan een wereldbekende DJ. Hij vertrouwt er op dat hij 100 jaar kan worden, en zal tegen die tijd straatarm zijn, dus hij doseert gedurende de komende 22 jaar zijn vermogen , aan door hem geselecteerde goede doelen. En gelukkig was Maarten er één van deze goede doelen. Namens de Stichting danken wij u hartelijk voor uw donatie.


Madelon van ‘t Kruis, eigenaar van Strand Zomer sponsort Stichting Help Maarten naar Huis! door een High Tea te organiseren op zaterdag 13 juni. Wilt u ook genieten van een High Tea? Geef je dan nu op.


COOP Rehorst deed ons een genereus aanbod, ruim 3000 flyers van Help Maarten naar Huis! vonden via hun eigen folderverspreiding hun weg naar vele gezinnen in Nieuwkoop, Noorden en Hoogmade. Ook kunnen mensen straks hun lege flessenbonnen doneren t.b.v. de Stichting Help Maarten naar Huis!

Wij zijn hier zo blij mee, hartelijk dank! Natuurlijk ook namens Maarten.


Pieter Janssen, tuinontwerper van Groenvorm te Alphen aan den Rijn doneert aan de Stichting Help Maarten naar Huis! door een schetssessie aan te bieden voor de veiling. Daarnaast regelt hij voor het nodige gratis drukwerk waar de dames van de Stichting weer goed mee uit de voeten kunnen.


Evo Print & Design is een vaste leverancier voor het drukwerk.  Ze stellen 100 posters A3 beschikbaar ter ondersteuning van onze actie! Fijn dat er mensen zijn die zich daarover niet druk maken! Dank je wel Evo Print & Design.


De Gamma heeft een nieuwe slogan in hun reclamecampagnes  ‘Ik kan het’. En dat deden ze, een pallet aan producten wachtte op ons voor diverse loterij en veilingitems. Gamma bedankt namens Maarten voor jullie producten.


Spelt afvalinzameling b.v. in Nieuwveen heeft ons hulp geboden middels het plaatsen en afvoeren van een puincontainer, nodig om de tuin van Maarten rolstoeltoegankelijk te kunnen maken. Ontzettend bedankt daarvoor!


Otte Lisse B.V. leverde spontaan een vrachtwagen vol zand om de tuin van Maarten op te hogen, nodig om deze rolstoeltoegankelijk te maken. We zijn hier erg blij mee. Geweldig bedankt!


Flynth Adviseurs en Accountants heeft ons geadviseerd en bijgestaan op het gebied van belastingvraagstukken. De stichting is hier heel blij mee. Hartelijk dank!


IntraTuin Ter Aar Helpt Maarten door onze diverse keren welkom te heten op het Tuincentrum in Ter Aar. Het Team van Help Maarten naar Huis! mag een dag collecteren, er komt een wens(donatie) vijver voor Maarten. En ook zullen ze nog allerlei activiteiten organiseren, zoals een heerlijk ontbijtje! En ze leveren een bijdrage voor de veiling! Super bedankt, jullie maken het verschil! Hou onze actiepagina met onze kalender in de gaten voor alle activiteiten.


Golf- en Countryclub Liemeer, is een open, toegankelijke gezellige golfclub in Nieuwveen. Ze ondersteunen Maarten door het team van Help Maarten naar Huis! tot driemaal toe uit te nodigen bij evenementen waar wij Maarten zijn noodkreet onder de aandacht mogen brengen! Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid! Oók ontvangen we voor de veiling 4 vouchers voor de GreenFee! Dank jullie wel!

Wat hebben Mike en Maarten gemeen met elkaar, behalve hun eerste letter van hun naam? Hun gezamenlijke passie voor bomen en groen! Maarten was hard op weg om een Europees gecertificeerde boomverzorger te worden. Net als Mike Ubbink van TreeUnit  Hoveniers zijn beiden in hart en nieren! Nu delen ze een fijne vriendschap en Mike helpt Maarten door bij te dragen aan de grootste wens van Maarten, terug naar Huis!


Unieke boomstamtafels maken Stef en Mandy van Andwood Wat hebben Stef en Maarten gemeen met elkaar? Ze zijn beiden bevlogen boomverzorgers en kennen elkaar uit het vak. Broer Mike Ubbink van Treeunit kent Maarten ook als géén ander en zal óók zijn bijdragen leveren voor Stichting Help Maarten naar Huis!. Bedankt, óók jullie maken zeker het verschil! Andwood biedt drie unieke boomtafels aan voor de veiling!


“S. Bosland B.V. uit Ter Aar heeft de stichting een warm hart toegedragen door ons bij te staan met advies en het toepassen van de draagconstructie onder Maartens zorgunit. Onze dank is groot!”


Bastiaan Borst van “Bastiaan Borst Design” is verantwoordelijk voor de filmmontage van het Blokland filmpje! Hij helpt zo Maarten in de ether, hoe fijn is dat! Dank je wel Bastiaan!


Het Team achter het Blokland feest zet geheel belangeloos een actie op om Maarten naar huis te krijgen. 2 mei jl. zou Maarten tijdens Dik&Gezellig VIP-gast zijn. Helaas gooide corona roet door het eten en maakte een einde aan deze mooie plannen. Maarten hadden we hier niet blijer mee kunnen maken. Hij keek er erg naar uit. Ashley en Maarten delen een bijzondere humor met elkaar! Hoe mooi is dat!


Melman Verzekeringen uit Nootdorp heeft de stichting geadviseerd en belangeloos zorggedragen voor het afsluiten van de benodigde bestuurdersverzekering. Heel hartelijk dank daarvoor!


Oud collega Ramon is natuurlijk ook van de partij wanneer hij hoort dat Maarten zijn tuin rolstoelvriendelijk gemaakt moet worden. Vele handen maken licht werk! Dank je wel mannen.


Vaak samengewerkt, goede herinneringen hier aan. Nu iets terug kunnen doen, gewoon om te helpen. Bedankt Ruud voor jouw hulp in de tuin bij Maarten.


Bedankt mannen van Henny Rietveld bestratingen voor jullie hulp in de tuin bij Maarten. Fijn dat jullie geheel belangeloos veel zaken als zand, grond en stenen hebben af- en aangevoerd.


R.K. parochie P.C.I. Heilige Thomas heeft Maarten gesteund in zijn terugkeer naar huis door een donatie voor zijn zorgunit en zijn aangepaste auto. Heel veel dank hiervoor.


Parochiële Caritasinstelling van de parochie Heilige Clara heeft Maarten gesteund in zijn terugkeer naar huis door een donatie voor zijn zorgunit en zijn aangepaste auto. Héél hartelijk dank hiervoor.