Sponsors 2020-04-08T19:17:10+00:00

Help Maarten naar Huis!


We kunnen het niet alleen. Helpt u ons mee? Alle hulp of bijdragen zijn van harte welkom!

Er gingen al diverse bedrijven u voor.

Lees hier hoe jullie Maarten kunnen helpen


De Balk B.V. heeft kosteloos de oprijplaat beschikbaar gesteld bij de woning van Maarten zijn ouderlijke huis. Nu kan Maarten in ieder geval hier veilig naar binnen! Bedankt mannen van De Balk B.V.


Advies en tekenbureau PolyLine houdt zich bezig met het ontwerpen en uitwerken van bouwwerken van klein tot groter. De zoon, van de oprichter, Robin van Dijk heeft geheel belangeloos de benodigde bouwtekeningen voor Maarten gereed gemaakt.


Bastiaan Borst van “Bastiaan Borst Design” is verantwoordelijk voor de filmmontage van het Blokland filmpje! Hij helpt zo Maarten in de ether, hoe fijn is dat! Dank je wel Bastiaan!


Het Team achter het Blokland feest zet geheel belangeloos een actie op om Maarten naar huis te krijgen. 2 mei is Maarten tijdens Dik&Gezellig VIP-gast. En blijer dan blij kan je Maarten hier niet mee maken. Hij kijkt er erg naar uit. Ashley en Maarten delen een bijzondere humor met elkaar! Hoe mooi is dat!


Madelon van ‘t Kruis, eigenaar van Strand Zomer sponsort Stichting Help Maarten naar Huis! door een High Tea te organiseren op zaterdag 13 juni. Wilt u ook genieten van een High Tea? Geef je dan nu op.


Pieter Janssen, tuinontwerper van Groenvorm te Alphen aan den Rijn doneert aan de Stichting Help Maarten naar Huis! door een schetssessie aan te bieden voor de veiling.


Eigenaar Ab van Waterrijk vijvermaterialen en beregeningssystemen zorgt voor een veilingstuk, doneert en brengt flyers aan de man in zijn winkel. Hoe fijn is dat? Bedankt Ab!


Visser Tuinen uit Leimuiden levert voor de te houden veiling een veilingstuk aan. Maar wat dit wordt blijft nog even geheim! Alle medewerkers van Visser Tuinen doen elk op hun manier hun best om Maarten zijn situatie onder de aandacht te brengen. Hoe fijn is dat! Bedankt.


Kinder Vakantie Spelen Ter Aar zal 2 mei van 10:00 tot 17:00 uur aanwezig zijn op de Braderie Aardam Ter Aar alle opbrengsten van de te houden kinderacitiviteiten komen z’n geheel ten goede van Maarten en zijn Stichting. Hoe mooi is dat! Bedankt vrijwilligers van KVS!


Golf- en Countryclub Liemeer, is een open, toegankelijke gezellige golfclub in Nieuwveen. Ze ondersteunen Maarten door het team van Help Maarten naar Huis! tot driemaal toe uit te nodigen bij evenementen waar wij Maarten zijn noodkreet onder de aandacht mogen brengen! Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid! Oók ontvangen we voor de veiling 4 vouchers voor de GreenFee! Dank jullie wel!


IntraTuin Ter Aar Helpt Maarten door onze diverse keren welkom te heten op het Tuincentrum in Ter Aar. Het Team van Help Maarten naar Huis! mag een dag collecteren, er komt een wens(donatie) vijver voor Maarten. En ook zullen ze nog allerlei activiteiten organiseren, zoals een heerlijk ontbijtje! En ze leveren een bijdrage voor de veiling! Super bedankt, jullie maken het verschil! Hou onze actiepagina met onze kalender in de gaten voor alle activiteiten.


Unieke boomstamtafels maken Stef en Mandy van Andwood Wat hebben Stef en Maarten gemeen met elkaar? Ze zijn beiden bevlogen boomverzorgers en kennen elkaar uit het vak. Broer Mike Ubbink van Treeunit kent Maarten ook als géén ander en zal óók zijn bijdragen leveren voor Stichting Help Maarten naar Huis!. Bedankt, óók jullie maken zeker het verschil! Andwood biedt drie unieke boomtafels aan voor de veiling!

Wat hebben Mike en Maarten gemeen met elkaar, behalve hun eerste letter van hun naam? Hun gezamenlijke passie voor bomen en groen! Maarten was hard op weg om een Europees gecertificeerde boomverzorger te worden. Net als Mike Ubbink van TreeUnit  Hoveniers zijn beiden in hart en nieren! Nu delen ze een fijne vriendschap en Mike helpt Maarten door bij te dragen aan de grootste wens van Maarten, terug naar Huis!


Evo Print & Design is een vaste leverancier voor het drukwerk.  Ze stellen 100 posters A3 beschikbaar ter ondersteuning van onze actie! Fijn dat er mensen zijn die zich daarover niet druk maken! Dank je wel Evo Print & Design.


COOP Rehorst deed ons een genereus aanbod, ruim 3000 flyers van Help Maarten naar Huis! vonden via hun eigen folderverspreiding hun weg naar vele gezinnen in Nieuwkoop, Noorden en Hoogmade. Ook kunnen mensen straks hun lege flessenbonnen doneren t.b.v. de Stichting Help Maarten naar Huis!

Wij zijn hier zo blij mee, hartelijk dank! Natuurlijk ook namens Maarten.