Tussenstand 2021-01-14T06:34:40+00:00

HELP MAARTEN NAAR HUIS!

TUSSENSTANDEN VAN DE TWEE INZAMELINGSACTIES:

0

Bovengenoemd bedrag is binnen gehaald voor de zorgunit en de aanpassingen in zijn tuin.

0

Bovengenoemd bedrag is binnen gehaald voor de aangepaste rolstoelauto.

Dit is de tussenstand van de opbrengst van alle acties die door vrienden, familie, kennissen, collega’s en andere lieve mensen spontaan zijn gestart.

Geweldig! Dat zij Maarten willen helpen om samen de benodigde middelen binnen te halen voor de benodigde aanpassingen in huis en tuin! Met als doel: Help Maarten naar Huis!

Wanneer dat rond is dan hebben we het volgende doel: Help Maarten op Weg! Maarten helpen aan een aangepaste auto om te zorgen dat hij niet in een isolement komt. Zodat hij weer op stap kan met zijn vrienden maar óók zijn familie in Zeeland kan bezoeken. Familie en vrienden kunnen dan met hem weer op weg!

Donaties zijn binnengekomen door de acties die zijn ondernomen, spontane giften op de bankrekening, donaties via deze website en donaties via de crowdfundingssite Whydonate.nl.

En natuurlijk niet vergeten de hulp die we kregen van mensen die ons de juiste weg hebben gewezen in de regelgeving, waarmee je te maken krijgt wanneer je dit overkomt.

Marjanne, Hub en Hans hartelijk dank dat we altijd bij jullie terecht kunnen!

Daarnaast ook speciale dank voor Joost Horstik, die Maarten niet kent maar wel geheel belangeloos zijn kennis heeft ingezet om deze website te maken.

GROEN?

Wanneer de cirkel 100 % groen is dan zijn de benodigde gelden er voor de zorgunit en de aanpassingen van zijn tuin!

GROEN?

Wanneer de cirkel 100 % groen is dan zijn de benodigde gelden er voor de aangepaste rolstoelauto!

HOE DONEREN?

Hartelijk dank, in welke vorm ook, voor uw bijdrage voor Maarten om hem te helpen zijn wens te vervullen.