Veilingen 2020-09-03T12:04:58+00:00

Veilingen

GREENFEE GOLFVRIJKAARTEN (2 PERSONEN) NR. 2
Eindigt over: 20 dagen 21 uren 41 minuten 18 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 70.00 euro of meer bieden)

GREENFEE GOLFVRIJKAARTEN (2pers.) u ter beschikking gesteld door GOLF & COUNTRYCLUB LIEMEER te NIEUWVEEN
Lekker een balletje slaan op het mooi aangelegde golfterrein in Nieuwveen voor 2 personen is u aangeboden door Golf & Countryclub Liemeer.

Golf & Country Club Liemeer is een Nederlandse golfclub in Nieuwveen in de provincie Zuid-Holland. De club is in 2006 opgericht en beschikt over 27 holes, die ontworpen zijn door golfbaanarchitect Alan Rijks. Zowel de 18 holesbaan als de 9 holesbaan zijn in 2007 geopend.

De 18 holes par 72 Torenbaan is uitdagend en is zowel voor hoge als lage handicappers leuk om te spelen. Iedere hole biedt een andere uitdaging: geen pinpositie is hetzelfde, greens gedragen zich wisselend, de wind komt telkens weer uit een andere hoek. Bunkers en waterpartijen wisselen elkaar af. Niet alleen om het spel uitdagend te maken en de golfer scherp te houden, maar ook om de baan in conditie te houden. De waterpartijen hebben nl. een dubbele functie, ze zijn aangelegd om het spel interessant te maken en zorgen voor een goede ontwatering van de fairways.

Dit complex biedt alles om een geweldige golfexperience te hebben. Voor meer informatie, neem een kijkje op de site: https://www.golfclubliemeer.nl/nl/golfbaan/de-baan/

Dit veilingitem wordt twee keer geveild, zie veilingoverzicht.

Deze greenfee golfvrijkaart is geldig tot 31 december 2021.

Meld je eigen veiling aan voor Maarten >