Veilingen 2020-12-14T19:16:28+00:00

Veilingen

Lieve mensen, héél erg bedankt voor al jullie biedingen.

Aankomende week zullen de winnaars benaderd worden.

Héél erg bedankt voor jullie deelname!

WEEK VAKANTIE IN VOOR-OF NASEIZOEN BIJ BUITEN LEVEN HONGARIJE
Eindigt over: 150 dagen 14 uren 39 minuten 53 seconden geleden
€250.00

Dit kavel is verkocht aan Chris Verhoef voor €250.00 .

Op zoek naar vakantiewoning in een mooie en rustige omgeving?

Mét de zekerheid van altijd lekker weer en voor een scherpe prijs? Honden zijn, in overleg, onbeperkt welkom. Dit is een plek voor mensen die echt een bijzondere locatie zoeken. Kom genieten van de natuur, rust en het buitenleven van Hongarije! www.buitenlevenhongarije.com

Ons paradijs ligt op een prachtige locatie aan de noordzijde van het Mecsekgebergte in de Provincie Baranya in Zuid-West Hongarije in het dorpje Kovácsszénája, 25 kilometer van het gezellige cultuurhistorische stad Pecs af.

Ons dorp is gelegen in een prachtige unieke, natuurlijke en heuvelachtige omgeving waar men nog echt tot rust kan komen en genieten kan van het echte Hongaarse leven. Een paradijs voor natuurliefhebbers en vogelaars. Ook mensen die houden van vissen zijn hier op de juiste plek!

Kovácsszénája heeft naast de mooie natuur ook nog eens een mooi klein vismeertje waar het heerlijk vertoeven is. Geniet van de gezonde lucht en vooral de rust. Even geen hectiek vanuit het drukke Nederland. Weer tijd voor elkaar op deze unieke plek! Een schitterende sterrenhemel wacht op je.

Op korte afstand van onze vakantiewoningen zijn er mogelijkheden voor recreatie: wandelen, mountainbiken, zwemmen (Orfü of thermaalbaden), vissen, golven, paardrijden en natuurlijk watersport.

Vrijwel het hele jaar is er sprake van een prettig landklimaat. Dat maakt de vakantiewoningen ook zeer geschikt voor een verblijf in het voor en naseizoen.

Voor Maarten bieden wij een weekje aan in Boerderij Anikó Tanya

Buitenleven Hongarije heeft ook ter beschikking Miklós Haza: De woningen zijn apart te huur, maar biedt ook mogelijkheden om samen met familie en vrienden te verblijven.

Extra voorwaarden verbonden aan deze veilingitem:

 • Boekingen vinden in overleg plaats in het voor of naseizoen.
 • In overleg kan de boekingsperiode ook verlengd worden voor EUR 49,= per nacht.
 • schoonmaakkosten ad EUR 35,= worden apart berekend en vallen buiten de opbrengst voor Help Maarten naar Huis! Deze worden tegelijkertijd met de borgkosten in rekening gebracht.
 • kosten voor de borg EUR 150,= worden apart in rekening gebracht. Teruggave hiervan volgt na eindinspectie. Deze kosten voor de borg worden in rekening gebracht na vaststellen van een boekingsdatum. Daarmee wordt de reservering definitief.
 • De winnaar van de veiling kan niet zijn voucher overdragen zonder toestemming van www.buitenlevenhongarije.com
 • De boerderij biedt plaats voor 2 volwassenen en 1 kind
 • Huisdieren onbeperkt welkom
 • Minimale leeftijd: 25 jaar
 • Buitenleven Hongarije behoudt het recht voor om ten allen tijden – zonder opgaaf van redenen – een reservering te weigeren. Zie ook onze huurvoorwaarden
 • Tegen een passende aanbieding is een eventuele reservering ook mogelijk van de woning naast deze boerderij. Deze biedt plaats voor 4-6 personen.
 • Mochten coronamaatregelen vakantie in Hongarije niet mogelijk maken dan kan de reservering maximaal 1 jaar verplaatst worden in overleg.
 • Uiterlijke reservering: 15 oktober 2021.

 

Meld je eigen veiling aan voor Maarten >